Erhvervsrengøring for kontorer, butikker, klinikker og andre erhverv

​Prof​essionel rengøring til erhverv

Hos MidtJysk BoligService tilbyder vi professionel erhvervsrengøring til mange forskellige typer virksomheder. Det kan for eksempel være for kontorer, butikker og klinikker i Ikast-Brande, Herning, Silkeborg og flere andre steder.

Få et sundt indeklima og opnå et bedre arbejdsmiljø og rene lokaler

Lad os hjælpe dig med at få en bedre arbejdsplads i rene og indbydende lokaler. Vi har løsninger til alle former for erhvervslokaler, som vil give dig flere fordele på arbejdet. Med vores erhvervsrengøring kan du blandt andet få et sundt indeklima og dermed opnå et bedre arbejdsmiljø.

Eksempler på hvad vores erhvervsrengøring kan dække over

Vores erhvervsrengøring kan blandt andet dække over:

Kontorrengøring

Hold moralen og glæden højt ved at lade os hjælpe jer med en rengøring, så I kan fokusere på jeres arbejde i stedet for rengøringen.

Klinikrengøring

Hold kontaminationen nede på et absolut minimum med hjælp fra os. Rengøring og desinficering af overflader og berøringspunkter minimerer risikoen for spredning af bakterier og vira.

Butiksrengøring

Renlighed sælger - hold jeres forretning indbydende med hjælp fra os. Vi tager os af støvet, pudser glas og spejle, rengør og desinficerer overflader og berøringspunkter. Vi kan også tilbyde jer flere services, hvis I har særlige behov.

Lagerrengøring

Vi udfører grundig oprydning og rengøring af jeres lagerfaciliteter. Vi har det korrekte udstyr, der skal til for at holde jeres lager pænt og ordentligt.

Toiletservice

Vi kan i forbindelse med en rengøringsaftale stå for udskiftningen af jeres toiletartikler. Vi opfylder jeres ønsker i forhold til både miljø, allergi og sundhed.

5 fordele ved at vælge vores rengøringsløsninger:

  1. ​Vi er stabile og kommer som aftalt
  2. ​Vi udfører erhvervsrengøring i høj kvalitet
  3. ​Vi tilbyder fair priser
  4. ​Vi tilbyder skræddersyede løsninger
  5. Vi garanterer din tilfredshed

Kontakt os for at bestille erhvervsrengøring

Er det erhvervsrengøring, du har brug for, så er du mere end velkommen til at kontakte os med en beskrivelse af dine ønsker og behov. Så aftaler vi et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en besigtigelse af lokalerne, og herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris. Du er også velkommen til at kontakte os angående vores andre services som eksempelvis vinduespudsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

KON​TAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du lyst til at høre mere omkring, hvordan vi hos MidtJysk BoligService kan hjælpe dig? Beskriv dit behov, og få et uforpligtende tilbud, hvor vi udarbejder en rengøringsplan, der er skræddersyet til dig.

Vi gør rent i Herning, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Viborg og Silkeborg.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Midtjysk Boligservice ApS​

Telefon: 51 90 10 00

E-mail: info@mjbs.dk

Handelsbetingelser

CVR: 42135186

Kontakt os her

Vi gør rent i Herning, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Viborg og Silkeborg.​

Copyright © 2021 Midtjysk Boligservice ApS. Alle rettigheder forbeholdes.